Avantaje

Poate o parte dintre voi va intrebati de ce multe modele aleg sa practice aceasta activitate in cadrul unui studio, defavorizand confortul casei lor. Motivul este unul destul de simplu – un studio de videochat profesional va putea dubla, chiar tripla incasarile unui model. Bineinteles, amibtia si dorinta acestuia de afirmare sunt un “must have”. Iata cateva dintre multe alte avantaje pe care le constituie activitatea intr-un studio:

Primul aspect este strans legat de confidentialitate. Pentru ca stim cat de importanta este discretia in acest domeniu, echipa noastra se va ocupa atent de imaginea ta virtuala, asigurandu-se ca vizibilitatea acesteia pentru tara de origine, cat si/sau pentru alte tari nu va exista.

Legalitatea are si ea o importanta majora, cu atat mai mult cu cat o mare parte dintre studiouri aleg sa promoveze activitati in care contractul de munca este inexistent. Virtual Stars Studio, de altfel, functioneaza legal si in conformitate cu toate normele impuse. Contractul de munca are caracter obligatoriu fiind succinct si transparent.

Programul. Un alt avantaj in colaborarea cu noi este flexibilitatea programului. Poti opta pentru oricare dintre cele 3 ture disponibile:

Tura 1 cuprinsa intre orele: 06:00 – 14:00

Tura 2 cuprinsa intre orele: 14:00 – 22:00

Tura 3 cuprinsa intre orele: 22:00 – 06:00

Flexibilitate. Pentru ca ne pasa de nevoile tale, un program flexibil nu e tot ceea ce iti oferim. Suntem, de asemenea, intelegatori fata de modelele care se afla in sesiune sau care isi doresc o escapada de 3 zile la munte cu prietenii, oferindu-le acestora posibilitatea de a recupera pe parcurs turele pierdute. Modelul va beneficia, desigur, si de perioada de concediu anual specificata in contractul de munca.

Sedinte foto & video profesionale. Oferim gratuit sedinte foto & video profesionale periodic pentru o buna evolutie in cariera modelelor noastre.

Training personalizat. Trainerii nostri te vor ajuta cu tot ceea ce iti este necesar pentru a putea evolua cat mai rapid si cat mai frumos. Pornind de la tehnici de comunicare pana la sfaturi cu privire la tinuta sau machiajul cel mai potrivit, trainerul Virtual Stars se va implica cu placere in activitatea ta pentru ca tu sa poti ajunge un model de succes in cel mai scurt timp.

Suport 24/7. Cu o experienta de peste 5 ani, staff-ul administrativ va sta la dispozitia modelelor pentru a le ajuta in orice problema vor intampina pe parcursul activitatii lor.

Camere individuale: Studioul nostru va pune la dispozitie confortul camerelor individuale spatioase, cu bai incluse pentru a-ti oferi intimitatea de care ai nevoie intr-un ambient unde luxul este la el acasa.

Locatie centrala. Sediul Virtual Stars Studio este amplasat in aproprierea mijloacelor de transport in comun la care modelul nostru poate avea acces in doar cateva minute.

Ne place sa motivam modelele si iubim competitia! Tocmai de aceea organizam lunar tombole cu premii avantajoase si foarte motivante pentru a rasplati munca si devotamentul tau.

Vino cu prietena / prietenele la noi si vei primi bonusurile cele mai atractive!