FAQ

Ca urmare a experientei dobandite in acest domeniu, echipa de HR Virtual Stars a reusit, in urma a sute de interviuri reusite, sa intocmeasca un portofoliu de intrebari foarte des intalnite. Mai jos, poti rasfoi raspunsurile la cele mai frecvente intrebari din cadrul unui interviu:

I: Cat pot castiga in prima luna?

R: Raspunsul la aceasta intrebare nu poate fi niciodata unul si acelasi pentru toate modelele. Cu toate acestea, exista anumite aspecte care, daca sunt urmate indeaproape, maresc sansele unor sume foarte mari inca din prima luna. Receptivitatea, ambitia, devotamentul, dorinta de a progresa sunt unele dintre cele mai importante insusiri necesare unui model pentru a putea atinge succesul.

I: Care este programul de lucru?

R: Programul se desfasoara in cele 3 ture detaliate in sectiunea “Avantaje”. Partea cea mai frumoasa a acestuia este ca modelul Virtual Stars si-l va efectua dupa bunul sau plac. Cerinta noastra fiind una singura si foarte bine justificata: sa se lucreze minim 5 zile pe saptamana, acest lucru avand o contributie grandioasa in evolutia modelului nostru.

I: Lucrez cu contract de munca?

R: Da! Colaborarea noastra va incepe prin semnarea contractului de munca si a celui prin care confidentialitatea dintre parti este garantata.

I: Imaginea mea va fi accesibila persoanelor din Romania?

R: Pentru ca iti respectam intimitatea, echipa Virtual Stars restrictioneaza accesul vizitatorilor din Romania, dar si din alte tari precum Franta, Spania, Italia in cazul in care acest lucru este necesar.

I: Care sunt cerintele minime pentru acest job? Necesita experienta?

R: Cerintele care trebuie indeplinite pentru a putea lucra in studioul nostru sunt urmatoarele: varsta de 18 ani impliniti si cunoasterea limbii engleze cel putin la nivel conversational (cunoasterea altor limbi de circulatie internationala reprezinta un avantaj). Experienta nu este necesara, tocmai pentru ca echipa de traineri Virtual Stars este in orice moment gata sa ajute modelele care intampina dificultati in aceasta activitate.

I: Care sunt modalitatile de efectuare a platii?

R: Virtual Stars Studio ofera modalitati dintre cele mai diversificate pentru ca modelul nostru sa o poata alege pe cea pe care o considera cea mai accesibila pentru nevoile sale. Asadar, modelul poate opta pentru una dintre urmatoarele optiuni de plata:

a. Plata la saptamana. (Banii se primesc in ultima zi de lucru din saptamana in curs).

b. Plata la doua saptamani (Banii se primesc in ultima zi de lucru a celei de-a doua saptamani)

c. Plata lunar (Banii se primesc in ultima zi din luna in curs).

I: Care este comisionul meu?

R: Comisionul tau porneste de la procentul de 50% din incasarile tale totale. Echipa Virtual Stars organizeaza, de asemenea, tombole lunare foarte atractive cu premii in bani pentru ca munca si devotamentul tau sa fie rasplatite pe masura.

I: Nu sunt din Bucuresti. Oferiti cazare?

R: Pentru ca depunem o cantitate semnificativa de respect in tot ceea ce intreprindem, echipa noastra a ales sa separe locul de munca de viata personala, motiv pentru care nu optam pentru oferta de cazare. Ceea ce oferim, insa, este un loc de munca stabil si productiv unde poti beneficia de toata sustinerea noastra in a-ti atinge obiectivele.

I: Pot sa lucrez cu prietenul meu?

R: Raspunsul este nu. Studioul Virtual Stars colaboreaza exclusiv cu persoane de sex feminin.

I: Aspectul fizic conteaza? Cat de bine trebuie sa arat ca sa pot lucra?

R: In acest domeniu, aspectul fizic nu poate constitui un dezavantaj. Daca modelul va sti sa foloseasca atat calitatie cat si defectele in favoarea sa, lucrurile vor merge ca pe roate iar noi nu vom putea spune decat “bravo!”. Pe de cealalta parte, gusturile barbatilor sunt de multe ori, dintre cele mai diferite si, asa cum ne place noua sa spunem, exista un “public” generos pentru orice imagine.

Daca nu ai gasit un raspuns pentru intrebarea ta in aceasta sectiune, te rugam sa adaugi un comentariu mai jos, iar agentii nostril iti vor raspunde in cel mai scurt timp.

In cazul in care nu mai doresti sa astepti, ai la dispozitie fereastra de chat din josul paginii unde poti intra in legatura cu agentii nostri HR care iti vor raspunde pe loc la toate intrebarile.